vineri, 4 mai 2012

VICTOR PONTA RUDA CU OPREA ...ESTE POSIBIL SA FIE ACESTA CALUL TROIAN?

URMARITI  BLOGUL PENTRU A AFLA ULTIMELE STIRI ....E  CAZUL SA  PUNEM PUNCTUL PE I .. ASTEPT SA NI SE FACA DREPTATE ..FARA JOCURI POLITICE ..NU OCOLITI SUBIECTUL SI  NU FACETI PROMISIUNI  POPULISTE ..CE SE  VA INTAMPLA CU NOI..REZERVISTII?

 

EXCLUSIV. Victor Ponta, în drum spre UNPR: "Acum, între noi, pesediștii"

Premierul desemnat, Victor Ponta, s-a dus fără liberali la discuțiile avute, azi, cu UNPR în vederea susținerii guvernului USL. Victor Ponta i-a spus liberalului Mihai Voicu, care îl însoțise la discuțiile cu grupul minorităților, că nu e nevoie și de participarea sa, deoarece este o chestiune internă, "între pesediști".
PSD-UNPR
Victor Ponta și Gabriel Oprea
Sursa: Razvan Vălcăneanțu
1

Ieșind de la discuțiile cu grupul minorităților, Victor Ponta s-a despărțit în termeni colocviali de vicepreședintele PNL Mihai Voicu și s-a îndreptat spre sala grupului UNPR. "Mișu, la revedere, ne vedem după-amiază la USL. Acum, între noi, pesediștii", i-a spus Ponta lui Mihai Voicu. Premierul desemnat se întâlnise azi, la ora 13.00, cu grupul minorităților naționale în vederea negocierii sprijinului pentru noul cabinet.  Victor Ponta a fost însoțit de echipa de negociere: liderul deputaților PSD, Mircea Dușa și vicepreședintele PNL Mihai Voicu.

De la ora 14, era fixată întâlnirea cu UNPR spre care Ponta a plecat imediat ce a ieșit de la discuțiile cu minoritățile. La ieșire, premierul desemnat a comunicat că nu s-a semnat Protocolul cu grupul deputaților minorităților naționale deoarece mai e nevoie de discuții. Ponta a precizat însă că grupul minorităților i-a dat "acordul de preincipiu pentru susținerea Guvernului"

Discuțiile cu UNPR au mers ca unse
Spre deosebire de minorități, Victor Ponta s-a înțeles în mai puțin de 15 minute cu liderii UNPR. Protocolul de susținere cu UNPR a fost semnat chiar azi, în direct, de  către premierul desemnat, Victor Ponta și de către președintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea. Este vorba de un Protocol între PSD și UNPR, și nu între USL și UNPR. Liberalii nu sunt parte a acestei înțelegeri.
Victor Ponta a găsit deschidere la liderul UNPR Gabriel Oprea imediat după căderea guvernului Ungureanu. Acesta a declarat public după desemnarea lui Ponta ca premier că UNPR ar putea susține noul guvern "pentru stabilitate politică". "Până la urmă, domnul Ponta îmi este prieten. Sunt convins că toţi colegii mei vor vota pentru stabilitatea acestei ţări", spunea liderul UNPR Gabriel Oprea.


Citiţi mai mult: EXCLUSIV. Victor Ponta, în drum spre UNPR: "Acum, între noi, pesediștii" - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-victor-ponta-spre-unpr-acum-intre-noi-pesedistii-979528.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b12#ixzz1tuH5YLDv
EVZ.ro

Dan Diaconescu: Biblia de la Cotroceni este uzată de câte jurăminte false s-au spus pe ea

Foto: B1 TV
Patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat, marți, la emisiunea "Ultimul Cuvânt" difuzată de B1 TV, că Biblia de la Cotroceni este uzată de câte minciuni s-au jurat pe ea, precizând că Victor Ponta a jurat în trecut în fața președintelui Traian Băsescu, pe care dorește să-l suspende în prezent.

„Câți telespectatori mai țin minte că domnul Crin Antonescu a fost ministru într-un guvern coleg cu Traian Băsescu. Câți mai țin minte că Victor Ponta a jurat pe Biblia aia de la Cotroceni, o biblie foarte uzată de câte jurăminte false s-au spus pe ea, în fața lui Traian Băsescu, ca ministru. Cum spune acum Ponta că vrea să-l înlocuiască pe Băsescu? ”, a declarat jurnalistul.

Mai mult, Diaconescu a declarat că președintele PSD deține două recorduri mondiale, fiind rudă cu lideri din cadrul Coaliției, precum și în instituții subordonate acesteia.„Am verificat și știu că Victor Ponta este singurul caz de pe glob în care ca lider al Opoziției, este rudă cu șeful unui Serviciu Secret românesc, care este în subordinea lui Traian Băsescu. Ponta mai întrunește și o altă calitate senzațională: e rudă și cu un lider al Puterii, Gabriel Oprea, președintele UNPR”, a conchis Diaconescu.

SA NE AMINTIM DE DECLARATIA LUI OPREA GABRIEL PE 14 IUNIE 2010
Este pentru prima oară când vorbesc despre Victor Ponta. Nu am vorbit despre Victor Ponta, pentru că i-am dus copilul la biserică, cu toate că Victor Ponta nu are nici un Dumnezeu! Am plecat din PSD şi mi-am dat demisia din funcţia de ministru al MAI fiindcă nu am vrut să aduc crima organizată în Guvern. Şi ştie bine acest lucru Victor Ponta. Cum îşi permite Victor Ponta să vorbească despre securitate naţională când România acum, şi ţările din jur, sunt pe marginea prăpastiei? Să nu mai vorbească despre Armata Română!”
Pe 10 decembrie 2011, in urma cu doar cateva luni, biroul de presa al lui Oprea – acum “fost coleg lepadat de Satana” – emitea urmatorul comunicat de presa la adresa lui Ponta:
“Sub paravanul unor asa-zise declaratii politice, Victor Ponta lanseaza minciuni si calomnii care nu pot ramane fara raspuns. Recent, tanarul presedinte al PSD a reluat tema diversionista a „tradarilor” si a incercat, prin denaturarea flagranta a adevarului, sa lanseze un nou atac la adresa presedintelui UNPR Gabriel Oprea. Prin urmare, ii reamintim imaturului Ponta faptul ca Gabriel Oprea si UNPR, ca partid, au facut o alegere in acord cu interesul Romaniei, fara a fi ademeniti, santajati sau presati de cineva. Au optat pentru stabilitate politica si guvernamentala si au ales calea responsabilitatii. Cu fiecare luna care trece se vede ca optiunea UNPR a fost cea corecta si ca, alaturi de partenerii de guvernare, a reusit sa puna Romania la adapost.Spre stiinta lui Victor Ponta, trebuie spus ca tradarea, dosarele penale si disperarea dupa functii sunt caracteristicile conducerii partidului in fruntea caruia se afla. Victor Ponta insusi are vocatia evidenta a tradarii interesului national. Sa ne amintim ca s-a impotrivit acordului cu FMI, ca a cerut anticipate cand Romania era pe muchie de cutit, ca a incercat sa darame Guvernul stiind ca asta ar fi adus costuri economice imposibil de suportat pentru tara si, nu in ultimul rand, ca viseaza la suspendari de presedinte. Tot ca dovada a vocatiei de tradator a sefului PSD sta si amicitia sa cu oameni certati cu legea. Victor Ponta se gudura sub bocancul celor care vor sa ingenuncheze Romania, iar asta il face un pericol pentru intreaga tara. Cat despre vanarea functiilor, Victor Ponta ar face mai bine sa taca. Acest arivist de cursa lunga a acceptat cu placere sa execute ordinele altora doar pentru a avansa mai usor in cariera. Intregul CV profesional si politic al imaturului presedinte PSD este de fapt o colectie de cadouri primite pentru serviciile pe care le-a prestat diversilor sefi. Parvenirea a fost si ramane singura preocupare de capatai si capatuiala a lui Victor Ponta. Iar asta nu-l face altceva decat un om mic, fara loc in politica mare.”
sursa:
SI CA O MOTIVATIE A CELOR SPUSE , UNPR -OPREA- NU VA VOTA "DEBARCAREA" LUI BASESCU !!!!!!!

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca partidul sau nu va vota “niciodata” pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.
  Intrebat intr-o emisiune la B1 TV ce va face UNPR daca USL va declansa procedurile pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, Gabriel Oprea a raspuns: "Niciodata nu vom vota asa ceva.....
SURSA: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/227024/oprea-unpr-nu-va-vota-niciodata-pentru-suspendarea-lui-basescu.html
DUPA CE VETI FI CITIT TOATE ACESTEA ...CE SPUNETI ..AJUNGEM DIN LAC IN PUT ? S-AU POATE CA NU ! !!!!!!!!!!  SUNT IN JOC MULTE MIZE POLITICE .....DE CE SPUN ASTA?   ...AM  DESTULE ARGUMENTE ..DAR  URMARITI  BLOGUL SI  VOM GANDI IMPREUNA .....AM SA REVIN ....
PINA ATUNCI ------SA AVETI  O ZI  PLACUTA !
CU RESPECT ....
asistat social  MACARAN FANEL