joi, 9 mai 2013Delegaţia Filialei 01 Târgovişte a S.C.M.D.
la festivitatea dedicată zilei de 9 Mai

Aşa după cum se observă în fotografiile de mai jos, delegaţia Filialei noastre NU a fost foarte numeroasă. Explicaţia este cât se poate de simplă: o parte dintre membrii de sindicat au participat ieri la festivităţile prilejuite de ziua de 8 Mai (...1921), altă parte vor participa mâine la festivităţile prilejuite de ziua de 10 Mai (...1866).
Iată numai două argumente care demonstrează că S.C.M.D. este echidistant faţă de diferitele curente politice (care aparţin trecutului !) şi se concentreză mai ales către aspectele legate de viitor (mai exact: evoluţia în Camerele Parlamentului României a LEGII REPARATORII pentru cadrele militare disponibilizate, beneficiare de ajutoare sociale, în continuare diminuate).


Ne exprimăm speranţa că nu vom fi nevoiţi să perturbăm ( cu vreo propunere de participare la protest, la Bucureşti) programul celor care doresc să sărbătorească în linişte ziua de 11 iunie (...1962).
          Mulţumim pe această cale celor care au avut demnitatea de a ni se alătura în acest demers al nostru şi cerem scuze celor care s-au temut că vor fi identificaţi, cu ocazia …reconstituirii evenimentului, în vreo fotografie făcută de „paparazzii” - sub acoperire !- alături de reprezentanţi ai S.C.M.D. Dâmboviţa.