miercuri, 6 iunie 2012

BUCURESTENI -- VOTATI ONOAREA - VOTATI CINSTEA - VOTATI PROFESINALISMUL - VOTATI-L PE RINCIOG DUMITRU

La 10 iunie, militarii activi si in rezerva vor da un semnal pentru eliminarea coruptilor si incompetentilor din administratia publica. Bucurestenii sunt chemati la o "aplicatie" de verificare a coeziunii de grup

                                                       STIMATI CAMARAZI



Traim vremuri interesante si imprevizibile si de multe ori evenimentele sociale ne-au surprins nepregatiti sa le infruntam. Psihic dar si material, cu greu le-am facut si le facem fata.

Mai bine de 20 de ani, noi, militarii, am constituit "Marea muta", adica ne-am lasat de fiecare data pe mana clasei politice, fara sa cracnim, disciplinati, cuminti, cu increderea oarba ca aceasta ne va conduce tara catre progres.

Asemenea tuturor romanilor am trait insa deceptii dupa deceptii, constatand cu groaza ca tara ne este acaparata tot mai mult de mafioti, de corupti, de impostori.

Prin munca sustinuta a catorva sute de camarazi, care au organizat si dezvoltat Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, "Marea muta" a inceput sa se exprime, si o face magistral astazi. SCMD a devenit cel mai puternic sindicat din tara iar clasa politica nu-l mai poate ignora.

Cu toate acestea, mai avem multe de facut, de demonstrat, de experimentat. Desi USL a evitat pana acum sa semneze mult comentatul si necesarul Contract social, SCMD a hotarat sa acorde acestei formatiuni politice un CEC in alb, spijinind la alegerile locale pe toti candidatii (necompromisi) ai acestei coalitii.

Duminica, 10 iunie a.c., vom cauta asadar pe cele 4 buletine de vot pe care le vom primi la sectiile de votare, sigla si candidatii USL, si ii vom vota. 

Militarilor activi si celor in rezerva din Bucuresti, le propun insa un experiment, care nu vine in contradictie nici cu pozitia oficiala a SCMD si nici cu interesele USL: sa caute, numai pe buletinul de vot al consilierilor generali, sigla Partidului PRODEMO si sa voteze candidatii acestui partid - ofiteri in rezerva. In acest fel ne putem verifica forta de coeziune, in perspectiva alegerilor generale din toamna. 

 USL nu are de ce sa se supere: in caz de succes, camarazii nostri din PRODEMO vor sprijini absolut toate initiativele valoroase ale USL.

Puteti gasi mai multe detalii pe blogul meu de campanie si in randurile de mai jos, onorante pentru mine, ale unui camarad stralucit in toata cariera sa, Col. (r) Cornel FERARU, sef de promotie in Liceul militar, sef de promotie in Scoala militara si ofiter desavarsit in toate functiile indeplinite de-a lungul carierei militare.

Cu respect,
Lt, Col. (r) Dumitru RINCIOG

Manifest

 

Camarazi în rezervă şi în activitate,

 

Unul dintre noi candidează la 10 iunie pentru un post de consilier la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. 
Se numeşte RINCIOG DUMITRU si îl puteţi găsi la nr. 14 din buletinul de vot cu consilierii generali, pe lista partidului PRODEMO, unde toţi candidaţii sunt militari în rezervă. 
Este ofiţer în rezervă şi are experienţă consistentă, dobândită în condiţii de dificultate sporită, în administraţia publică, precum şi în organizarea şi reprezentarea intereselor sindicale, îndeosebi ale militarilor. Trăieşte şi munceşte în Bucureşti de peste 30 de ani. Este căsătorit şi are doi copii. 

VOTATI PROFESIONALISMUL - RINCIOG DUMITRU
 


Dragi camarazi,

 

Ne place foarte puţin politica datorită incompetenţei, deficitelor de moralitate, arogantei si tupeului nemarginit al unora cu care ne-a nefericit prezentul cultural şi istoric.
Rînciog Dumitru - consilier la Primăria Capitalei înseamnă un expert  valoros în staff-ul administrativ şi politic al Bucureştiului, un dorit jucător de echipă, un om de nădejde.
Dacă vreţi să fiţi reprezentaţi de cineva care ştie, poate şi vrea întradevăr să schimbe spre mult mai bine administraţia Capitalei, votaţi-l pe acest om!
Dacă vreţi un reprezentant care munceşte eficient şi este pasionat de găsirea soluţiilor inteligente fără să evite problemele, votaţi-l pe acest om!
Dacă vreţi să constataţi că există un consilier care rămâne demn, sincer, deschis şi cinstit, având ca singur şef legea şi morala, votaţi-l pe acest om!
VOTATI ONOAREA , CINSTEA SI CORECTITUDINEA - RINCIOG DUMITRU  
Dragi colegi şi prieteni,
Prea de multe ori şi în masă s-a votat sub influenţa impresiilor şi inerţiei, păstrând obiceiuri şi deprinderi înapoiate. Regretele sunt tardive.
Să gândim ceva mai analitic şi să îndrăznim mai mult, ne putem apropia destul de uşor de cerinţele prezentului !
Nu am avut niciodată un reprezentant printre consilierii CGMB. Dacă vrem, noi, militarii si personalul civil al unităţilor din Capitală ne putem exprima şi rezolva problemele la Primăria Capitalei prin Rînciog Dumitru!
Ne trebuie 9500 de voturi. În prezent, în Bucureşti, doar sindicaliştii militari sunt peste 7.000!
Gândiţi-vă, verificaţi, votaţi-l. RINCIOG DUMITRU, este obişnuit să lupte şi să reuşească în vremuri grele !
Îl puteţi găsi la nr. 14 din buletinul de vot cu consilierii generali, pe lista partidului PRODEMO, unde toţi candidaţii sunt militari în rezervă.
Col. (r) Cornel FERARU